AAB 42

Opsigelse og fraflytning


Når du skal fraflytte din bolig, er der en række aktiviteter der skal løbe af stablen. Som det første skal din bolig opsiges. 

Sådan siger du din bolig op (Link til AAB.dk)

Når boligen er opsagt og fraflytningsdatoen fastsat, skal din bolig genudlejes. Der skal foretages et fraflytningssyn og din bolig skal istandsættes. Som det sidste vil du modtage en flytteafregning.
 

Din bolig skal genudlejes

Det betyder, at AAB´s udlejning sender tilbud ud til interesserede boligansøgere, der står på venteliste. De vil - på nøje aftalte tidspunkter - komme på besøg, for at se din bolig. 
 

Fraflytningssyn

Ca. en måned før fraflytning vil du modtage en indkaldelse til syn af din bolig. Fraflytningssynet foretages af AAB's vurderingsinspektører. Ved fraflytningssynet gennemgås din bolig og en fraflytningsrapport udarbejdes. Rapporten gennemgår vedligeholdelsesstanden i din bolig. Fraflytningssynet er både praktisk og juridisk en vigtig del af flytteprocessen, både for dig og din boligafdeling. 
 

Istandsættelse af boligen

Hvordan istandsættelse af boligen skal foregå ved fraflytning, afhænger af hvilken type vedligeholdelsesordning. AAB's boligafdelinger benytter sig af A-ordningen.
Besøg vores side
Boligforeningen AAB - afdeling 42 | Lilletoften 28 a | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 44 94 40 36